MTC TÄYTTI 38 VUOTTA

1.10.2023 palvelualan koulutus- ja konsultointiyritys  MTC,  Manu Toivonen Consulting Ky, täytti 38 vuotta. Toiminta aloitettiin Porissa olohuoneen nurkkaan sijoitetussa ”toimistossa” Liisankadulla.

Sieltä siirryttiin omiin tilohin Eteläranta 2:een. Myöhemmin yritys toimi lähes 15 vuotta Puuvillatehtaalla Pohjoisranta 11:ssa laajoissa 450 m2 koulutustiloissa.  Nyt yrityksen toiminta ja tilat ovat siirtyneet Yyteriin osoitteeseen Juhanintie 2.

Yrityksen toiminnan painopiste on koulutuksen ja konsultoinnin ohella siirtynyt kalustettujen  huoneistojen vuokraamiseen nimellä Aamuhuoneistot Yyterissä ja taidemyymälän ylläpitämiseen nimellä Garage Gukkenhaimi.

Syksyllä 2018 MTC osti Yyterin Toimintadyynit Oy:ltä vuokraoikeuden vesiliukumäen alueeseen. Alueella on rakennusoikeutta 1500 m2  ja alue on nimetty Aurinkolinnaksi.

Asemakaavassa alue on merkitty palvelurakennusten korttelialueeksi  virkistyskäyttöä ja matkaillua palvelevia rakennuksia varten. Kesien 2019-2023 aikana aluetta järjesteltiin uudelleen ja siellä olevia rakennuksia kunnostettiin.  Aluetta koskevista suunnitelmista kerrotaan niiden edistymisen myötä ja tavoitteena on, että alueella on valmista vuoden 2027 aikana.

Lisätietoja yrityksestä ja sen toiminnasta saat Manu Toivoselta puhelin +358 500 533572 tai sähköpostilla manu.toivonen@mtc.fi tai www.mtc.fi tai www.aamuhuoneistot.fi