ELÄMÄÄ AURINKOLINNASSA

Aurinkolinna on Manu Toivonen Training Companyn aputoiminimi, joka on rekisteröity kaupparekisteriin 8.3.2019 ja sen toimiala on ravintola- ja hotellipalveluiden tuottaminen.

Yleistä Aurinkolinnasta

Aurinkolinna on toimintansa aikana toiminut Porin kaupungin ja alueen yrittäjien esitteiden jakopisteenä. Samalla on opastettu ja neuvottu alueella liikkuvia matkailijoita alueen palveluista ja mahdollisuuksista. Aurinkolinnassa on kaikille avoin grillipaikka ja lapsille oma leikkipaikka.

Myyntipiste

Aurinkolinna on myyntipiste, jossa on ollut myynnissä mm. Hannes Tiiran Yyteristä kertovia kirjoja, Tiina Rannan Yyteri-aiheisia keramiikkatöitä, Tuulikki ja Janne Torstenssonin palkittuja kierrätyslasista tehtyjä koruja ja lasiesineitä. Myynnissä on ollut myös Manu Toivosen Yyterin luonnosta otettuja valokuvia postikorttien, kalentereiden ja valokuvataulujen muodossa.

Tapahtumia

Aurinkolinna on tapahtumapaikka. Siellä on järjestetty mm. Porin kaupungin rahoittamana lauluiltoja yhteistyössä Yyterin alueen asukkaiden kanssa. Eino Grön on konsertoinut Aurinkolinnassa. Lasistudio Torstensson on pitänyt lasinpuhallusnäytöksiä, Turkka J. Aaltonen eräruokakursseja ja Tiina Ranta savipajan. Manu Toivosen Yyteri-aiheiset valokuvanäyttelyt ovat olleet osa Aurinkolinnan kesää.

Asiakkaiden, yleisön ja yhteistyökumppanien palaute on ollut myönteistä ja ne ohjaavat jatkossakin Aurinkolinnan toimintaa. Aurinkolinnan toiminnassa ja suunnittelussa on myös huomioitu Porin kaupungin, alueen yrittäjien ja Ramboll Finland Oy:n yhdessä tekemä suunnitelma koko Yyterin alueen kehittämiseksi.