Vuoden 2018 kalenteri myynnissä

VUODEN 2018 MAISEMAKALENTERI ON NYT MYYNNISSÄ

Vuoden 2018 kalenteri on nyt valmis. Se on järjestyksessään kuudes toteuttamani kalenteri. Viisi edellistä kalenteria ovat saaneet hyvän vastaanoton ja rohkaisseet tekemään vuoden 2018 kalenterin. Tämän kalenterin kuvakerronta vie Sinut Meri-Porin maisemien lisäksi Noormarkkuun, Ahlaisiin, Lassilaan ja Poriin.

Kalenterin koko on säilynyt ennallaan, sillä tämä koko on osoittautunut toimivaksi niin kodin kuin toimiston seinällä tai lähetettäessä kalenteria lahjaksi postin välityksellä ystäville ja tuttaville ympäri Suomea ja maailmaan. ”Numeroruutuja” on kasvatettu entisestään ja niihin mahtuu runsaasti merkintöjä ja tekstiä. Kalenterin kuvista on saatavissa myös kortteja ja valokuvatauluja.

Kalenteri ei koskaan synny ilman hyvää kuvanvalintaa ja painotaloa. Haluan kiittää rakasta elämäntoveriani Eijaa osallistumisesta kuvien valintaan ja monipuolisesta kannustuksesta. Kiitos kuuluu myös painotalo Brand ID:n ammattitaitoiselle väelle joustavuudesta ja neuvoista hyvän painojäljen lisäksi.

Maisemakalenterin 2018 myyntipaikkoja ovat mm.

– Info Porin Kirjakauppa, Antinkatu 15, Pori

–  Sokos, Liisankatu 2,  Pori

– PisonArt, Eteläkauppatori 2, Pori

– Savisiipi, Isolinnankatu 6, Pori

– Pihlavan K-Market,  Kiviaidantie 11, Pihlava

– K-Market Osteri, Noormarkku

– Garage Gukkenhaimi, Juhanintie 2, Pori

Lisätiedot ja tarjoukset suuremmista eristä: Manu Toivonen, puhelin 0500-533572, sähköposti manu.toivonen@mtc.fi, www.mtc.fi