MTC TÄYTTI 34 VUOTTA

1.10.2019 palvelualan koulutus- ja konsultointiyritys  MTC,  Manu Toivonen Consulting Ky, täytti 34 vuotta. Toiminta aloitettiin Porissa olohuoneen nurkkaan sijoitetussa ”toimistossa” Liisankadulla.

Sieltä siirryttiin omiin tilohin Eteläranta 2:een. Myöhemmin yritys toimi lähes 15 vuotta Puuvillatehtaalla Pohjoisranta 11:ssa laajoissa 450 m2 koulutustiloissa.  Nyt yrityksen toiminta ja tilat ovat siirtyneet Yyteriin osoitteeseen Juhanintie 2.

Yrityksen toiminnan painopiste on koulutuksen ja konsultoinnin ohella siirtynyt kalustettujen  huoneistojen vuokraamiseen nimellä Aamuhuoneistot Yyterissä ja taidemyymälän ylläpitämiseen nimellä Garage Gukkenhaimi.

Syksyllä 2018 MTC osti Yyterin Toimintadyynit Oy:ltä vuokraoikeuden entisen vesiliukumäen alueeseen. Alueella on rakennusoikeutta 700 m2  ja tilapäistä rakennusoikeutta 850 m2 ja alue on nimetty Aurinkolinnaksi.  Asemakaavassa alue on merkitty palvelurakennusten korttelialueeksi  virkistyskäyttöä ja matkaillua palvelevia rakennuksia varten. Kevään ja kesän 2019 aikana aluetta järjesteltiin uudelleen ja siellä olevia rakennuksia kunnostettiin.  Garage Gukkenhaimin toiminta siirtyi myös kesän ajaksi Aurinkolinnaan. Tulevista aluetta koskevista suunnitelmista kerrotaan kevään 2020 aikana tarkemmin.

Lisätietoja yrityksestä ja sen toiminnasta saat Manu Toivoselta puhelin 0500-533572 tai sähköpostilla manu.toivonen@mtc.fi tai www.mtc.fi tai www.aamuhuoneistot.fi