Kuvat

VUODEN 2023 MAISEMAKALENTERI

VUODEN 2023 MAISEMAKALENTERI ON NYT MYYNNISSÄ

Vuoden 2023 kalenteri on nyt valmis. Se on järjestyksessään yhdestoista toteuttamani kalenteri.  Kymmenen edellistä kalenteria ovat saaneet hyvän vastaanoton ja rohkaisseet tekemään vuoden 2023 kalenterin. Tämän kalenterin kuvakerronta vie Sinut Yyteriin, Kalloon, Uniluotoon, Reposaareen,  Noormarkkuun, Lassilaan ja Poriin.

Kalenterin koko on säilynyt ennallaan, sillä tämä koko on osoittautunut toimivaksi niin kodin kuin toimiston seinällä tai lähetettäessä kalenteria lahjaksi postin välityksellä ystäville ja tuttaville ympäri Suomea ja maailmaan.

”Numeroruutuja” on kasvatettu entisestään ja niihin mahtuu runsaasti merkintöjä ja tekstiä. Kalenterin kuvista on saatavissa myös kortteja ja valokuvatauluja.

Kalenteri ei koskaan synny ilman hyvää kuvanvalintaa ja painotaloa. Haluan kiittää rakasta elämäntoveriani Eijaa ja siskoani Tiinaa osallistumisesta kuvien valintaan ja monipuolisesta kannustuksesta. Kiitos kuuluu myös painotalo Printhausen ammattitaitoiselle väelle joustavuudesta ja neuvoista hyvän painojäljen lisäksi.

Maisemakalenterin 2023  myyntipaikkoja ovat mm.

–  Porin Kirjakauppa, Antinkatu 15, Pori

– PisonArt, Eteläkauppatori 2, Pori

– K-Marketit Pihlava, Kaanaa ja Noormarkku

– Sale Reposaari

– Garage Gukkenhaimi, Juhanintie 2, Pori

Lisätiedot ja tarjoukset suuremmista eristä: Manu Toivonen, puhelin 0500-533572, sähköposti manu.toivonen@mtc.fi, www.mtc.fi