Garage Gukkenhaimin JOULU 2019

GARAGE GUKKENHAIMIN JOULU 2019

Garage Gukkenhaimi aloitti toimintansa vuonna 2012 ja se luotiin yksityisin voimin  osoittamaan, että aina ei tarvita 100 – 150 miljoonan euron investointia valtiolta tai kunnalta, jotta saadaan aikaiseksi paikka, joka toimii taiteen ja käsitöiden näyttelypaikkana.

Näiden  seitsemän  vuoden aikana Garage Gukkenhaimi on palvellut porilaisia ja Yyterissä liikkuvia matkailijoita  vakiinnuttaen paikkansa matkailunähtävyytenä.  Nyt  Garage Gukkenhaimi on uudistunut. Näyttelyt ovat saaneet entistä enemmän tilaa ja kalustusta on uusittu. Myynnissä olevat ”kädentaitajien tuotteet” ovat paremmin esillä  omana osastonaan.

Garage Gukkenhaimi jouluna 2019

Garage Gukkenhaimi on avoinna maanantaista 9.12.2019 sunnuntaihin 22.12.2019 joka päivä kello 12.00 – 17.00.

Garage Gukkenhaimi on avoinna tilauksesta

Garage Gukkenhaimi on avoinna syksyn 2019 aikana tilauksesta ja sopimuksen mukaan.  Esittelemme mielellämme tuotteitamme niin yksittäisille asiakkaille kuin ryhmillekin.

Kesän 2019 ajaksi Garage Gukkenhaimin toiminta siirtyi Aurinkolinnan alueelle (= entisen vesiliukumäen alue Meriravintolan ja Yyterin Kylpylähotellin välissä).  Kesä oli vilkas ja toiminnalliset ja kaupalliset tavoitteet saavutettiin. Myös asiakaspalaute oli positiivista ja auttaa alueen edelleen kehittämistä tulevina vuosina.

Lisätietoja Manu Toivonen 0500-533572