Garage Gukkenhaimi MUUTTAA KESÄKSI AURINKOLINNAAN

TIETOA GARAGE GUKKENHAIMISTA

Garage Gukkenhaimi aloitti toimintansa vuonna 2012 ja se luotiin yksityisin voimin  osoittamaan, että aina ei tarvita 100 – 150 miljoonan euron investointia valtiolta tai kunnalta, jotta saadaan aikaiseksi paikka, joka toimii taiteen ja käsitöiden näyttelypaikkana.

Näiden  kahdentoista  vuoden aikana Garage Gukkenhaimi on palvellut porilaisia ja Yyterissä liikkuvia matkailijoita  vakiinnuttaen paikkansa matkailunähtävyytenä.  Nyt  Garage Gukkenhaimi on uudistunut. Näyttelyt ovat saaneet entistä enemmän tilaa ja kalustusta on uusittu. Myynnissä olevat ”kädentaitajien tuotteet” ovat paremmin esillä  omana osastonaan.

KESÄ AURINKOLINNASSA

 Kesän 2022 ajaksi Garage Gukkenhaimin toiminta siirtyy Aurinkolinnaan.  (= entisen vesiliukumäen alue Meriravintolan ja Yyterin Kylpylähotellin välissä).

Aurinkolinna  on avoinna 27.6. – 6.8.2022  välisen ajan joka päivä kello 12.00 – 17.00 säävarauksella.  Tilauksesta ja sopimuksen mukaan myös muina aikoina. 

Lisätietoja Manu Toivonen 0500-533572